Hulp bij het opruimen

Welkom

Wat leuk dat je er bent en dat ik jou mag inspireren en activeren om van je Chaos Orde te maken.

Heb je last van de chaos in je huis of bedrijf en zie je door de bomen het bos niet meer? Dan ben je hier op de juiste plek.

Als Professional Organizer en Virtual Assistant ben ik er om mensen zoals jij te begeleiden. 

Als Professional Organizer of ook wel opruimcoach is opruimen mijn passie en met heel veel enthousiasme en plezier help ik je graag van Chaos naar Orde. Na een eerste vrijblijvende kennismaking gaan we samen aan de slag in jouw eigen tempo met praktische tips die voor jou handig, fijn en te overzien zijn.

Als Virtual Assistant begeleid en ondersteun ik bedrijven bij hun werkzaamheden zoals onder andere: de administratie, office support en back office werkzaamheden. Ook hier gaan we samen in een vrijblijvend gesprek kijken wat ik voor je bedrijf kan betekenen en bij welke werkzaamheden in kan ondersteunen.

Kijk je ook uit naar meer structuur en rust?

Dan ben je slechts 1 appje, mailtje of telefoontje hiervan verwijderd. Ik hoor graag van je.

Tot snel!

Eva Broetzmann
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram