Hulp bij het opruimen

Ervaringen van klanten.


Nieuwe indeling kamers

Wat ben ik blij met Eva. Ze heeft me in eerste instantie geholpen met wat simpele tips om orde te scheppen in de chaos. Vandaag kwam ze om me verder op weg te helpen en hebben we van 2 veel te volle ruimtes 2 fijne kamers gemaakt. De zaken waar ik al 10 jaar geen afstand van kon doen gingen moeiteloos de kliko in. Het mooie Is dat ze je leert hoe je dit zelf kunt doen In het vervolg. Ik voel dat dit me gaat lukken want het ‘ vrije’ gevoel wat ik nu ervaar is zó heerlijk. Voor het eerst van mijn leven een opgeruimd huis en daardoor rust in mijn hoofd en dat is onbetaalbaar. Ontzettend bedankt Eva!!! Mady

Kledingkast opruimen

Een paar maanden geleden was Eva bij mij en heeft mij geholpen om mijn kledingkast op te ruimen. Nadat we alle kleding uit alle kasten hadden gehaald, gingen we sorteren. In het begin was het best lastig om afscheid van sommige kleding te nemen maar na een tijdje werd het zelfs leuk om te doen. Aan het einde was ik erg blij met mijn opgeruimde en overzichtelijke kast. De gesorteerde kleding heb ik met een fijn gevoel naar de kleding container gebracht. Eva heeft mij bij het gehele traject ondersteund en gemotiveerd.  Eva heeft mij met geduld en humor laten zien hoe ik ook in de toekomst overzicht kan houden. Dankzij Eva heb ik de eerste stappen gezet om op lange termijn meer orde in mijn gehele woning te krijgen. Ik zou Eva zeker bij anderen aanbevelen en wens haar verder heel veel succes. Katia

Herinneringen van de kinderen

Keurig had ik van onze kinderen veel mooie herinneringen zoals kleuter tekeningen, lieve briefjes, rapporten, klasfoto's, kaartjes ect. in drie grote dozen bewaard. Nu zijn de kinderen inmiddels allemaal 18 jaar of ouder en stonden deze dozen inmiddels onder het stof achterin een kast. Ik had al een paar keer een vrije middag genomen om een begin te maken...  maar waar begin je, wat bewaar je en wat gooi je weg? Neem dan contact op met Eva. Binnen 2 uur hebben we samen alles weten te bundelen in voor elk kind een hele mooie waardevolle map. Als de kinderen uit huis gaan of gaan trouwen heb ik alvast een heel mooi cadeau. Lisette

Administratie ordenen

Genieten van opruimen kan met Eva als opruimcoach en met haar systeem wordt het nog gemakkelijk ook om later alles te vinden. Een paar keer verhuizen, kinderen het huis uit en opnieuw een eigen bedrijf opbouwen. Je komt uren tekort en spullen uitzoeken komt altijd op de laatste plaats als je ruimte zat hebt in je huis. Toch is het zo fijn als je alles uitgezocht hebt. Maar in je eentje oh zo saai en ik dacht: ik wil een systeem en waarom zou ik het wiel zelf uitvinden als er al een systeem is. Dus ik op zoek. Dat systeem vond ik bij Eva en bovendien ook nog een warme vrouw die het opruimen en opnieuw inrichten niet alleen aangenamer maakte maar ook gemakkelijker.  Een paar keer een paar uur en de start was gemaakt. Ik ken het systeem nu en doe elke dag een half uurtje om alles zo te krijgen als ik het zelf wil. Van chaos naar orde is Eva op het lijf geschreven . Ze is persoonlijk, heeft een engelen geduld maar weet toch de vaart erin te houden. Echt een aanrader als je niet zo veel zin hebt, weinig tijd of het prettig vindt dat een ander je door de chaos naar de orde leidt. Trudy 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram