Hulp bij het opruimen

Over mijzelf

Mijn naam is Eva Broetzmann en sinds 2019 ben ik trotse eigenaar van Van Chaos naar Orde.

Structuur zit in mijn DNA. Ik ben een duizendpoot, spin in het web en een regeltante. Ik krijg enorm veel energie als ik anderen kan helpen en als ik ze door mijn werkzaamheden meer rust en structuur kan geven.

Thuis, in het mooie bourgondische Den Bosch, woon ik met mijn gezin. Ik ben moeder van 3 kinderen en de chaos en drukte van een gezin, werk en sociaal leven is me zeker niet vreemd.

Met mijn enthousiasme, open en rustige aanpak begeleid en adviseer ik heel graag anderen bij het organiseren en (her)inrichten van hun woning en spullen en/of ondersteun ik bedrijven bij hun werkzaamheden. Samen zorgen we dan voor meer structuur in je huis/bedrijf en rust in je hoofd.

Mijn lidmaatschap bij de NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers) staat garant voor kwaliteit en professionaliteit.

 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram