Hulp bij het opruimen

Veelgestelde vragen

Wat is de bedoeling van het kennismakingsgesprek? Tijdens het kennismakingsgesprek kijken we of ik de juiste persoon ben om je op weg te helpen en of er een klik is. Het is namelijk erg belangrijk dat jij je op je gemak voelt.

Wat kost het kennismakingsgesprek? Het kennismakingsgesprek van 1 uur is vrijblijvend en kosteloos bij het inplannen van een vervolgafspraak erna. Indien er alleen een kennismaking plaatsvindt (zonder vervolgafspraak) bereken ik een uur tarief.

Hoe lang duurt een werkafspraak? Een werkafspraak bestaat uit blokken van minimaal 3 uur.

Welke voorbereidingen zijn nodig voor een werkafspraak? Er wordt voor standaard benodigdheden gezorgd en je hoeft niets aan te schaffen en zeker niet op te ruimen voordat ik kom. Een goedwerkende stofzuiger is zeker handig om te hebben. Privézaken waarvan je niet wilt dat ik deze zie graag opbergen. Eventuele opvang voor kleine kinderen regelen. Plan de avond voor de werkafspraak en op de dag zelf niet teveel. Opruimen is best vermoeiend.

Hoeveel uur is er nodig om mijn huis op te ruimen? De snelheid waarmee ik werk, is afhankelijk van de snelheid waarmee jij beslissingen durft te nemen. Vandaar dat het lastig is om hierover een standaard uitspraak te doen.

Hoe ga je om met vertrouwelijke zaken? Informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld en nooit met derden gedeeld. De beroepscode van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO, waar ik lid van ben) garandeert geheimhouding. 

Wanneer ontvang ik de factuur? Je ontvangt de factuur binnen 2 weken nadat ik voor de eerste werkafspraak ben geweest. De betalingstermijn is 14 dagen en op al mijn organizing diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. 

Werk jij net als Marie Kondo? Nee. Er zijn veel opruim technieken. Van mij hoeft niet alles perfect gevouwen in een mandje in de kast maar als je dat graag wilt, is het natuurlijk wel mogelijk.

Moet ik als je komt van alles weggooien? Nee, zeker niet. Jij beslist wat er weg mag. 

Mag ik zelf ook beslissingen nemen? Jazeker, dat is juist heel belangrijk. Ik help je alleen, door de juiste vragen te stellen, dat het makkelijker wordt om een beslissing te nemen.

 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram